leva-kungslador

Leva Kungslador

Leva Kungslador, beläget i utkanten av Visby på Gotland, är en unik destination som erbjuder en helhetsupplevelse för besökare i alla åldrar. Denna mångsidiga anläggning, som kombinerar ett ekologiskt stenugnsbageri, café, gårdsbutik, keramikverkstad, och en omfattande skogsträdgård med lekplats, står som ett levande exempel på hållbarhet och gemenskap. Med sina rötter djupt förankrade i historien och en stark vision för framtiden, har Leva Kungslador blivit en älskad samlingspunkt för både lokalbefolkning och turister.

Ekologiskt stenugnsbageri och café

Hjärtat i Leva Kungsladors verksamhet är det ekologiska stenugnsbageriet där nybakat bröd, kakor och andra bakverk tillagas dagligen. Allt bröd bakas med ekologiska och ofta lokalt producerade ingredienser, vilket återspeglar Leva Kungsladors åtagande till kvalitet och miljöhänsyn. Caféet erbjuder en varierad meny med soppluncher, smörgåsar, och ett brett utbud av vegan- och rawalternativ, säkerställande att det finns något för alla smaker och dietpreferenser.

Gårdsbutik och keramikverkstad

Intill bageriet och caféet finner besökarna en charmig gårdsbutik som säljer allt från lokalt producerade livsmedel till hantverk och inredningsartiklar. Detta är platsen för att hitta unika presenter eller gotländska delikatesser att ta med hem. Dessutom bidrar keramikverkstaden, där besökare kan beundra och köpa lokalt tillverkad keramik, till Leva Kungsladors kreativa och inspirerande atmosfär.

Stor skogsträdgård med lekplats

Leva Kungsladors omfattande skogsträdgård är inte bara en fridfull plats för promenader och avkoppling, utan också hem till en lekplats designad för att inspirera och underhålla de yngsta besökarna. Trädgården, som kännetecknas av sin biologiska mångfald och ekologiska skötsel, erbjuder ett utomhusrum där barn och vuxna kan utforska, lära och leka tillsammans.

En plattform för hållbarhet och gemenskap

Leva Kungslador representerar en levande modell för hållbar verksamhet, där ekologisk produktion, lokal ekonomi och socialt ansvar går hand i hand. Genom att erbjuda en plats där människor kan mötas, äta, handla och lära sig om hållbar livsstil, bidrar Leva Kungslador aktivt till att främja en mer medveten och jordnära tillvaro.

Leva Kungslador i Visby är mycket mer än bara en destination; det är en upplevelse som berikar själen och inspirerar till ett mer hållbart och medvetet liv. Med sin kombination av ekologiskt bageri och café, unik gårdsbutik, kreativ keramikverkstad, och en inbjudande skogsträdgård, har Leva Kungslador etablerat sig som en måste-besök plats på Gotland för alla som värderar kvalitet, hållbarhet och gemenskap. Det är en plats där tradition möter innovation i en vacker och välkomnande miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *