Östergarn Strand på Gotland

Östergarn Strand

Östergarn Strand erbjuder en unik campingupplevelse på Gotland, där lugn och naturskönhet möts vid en av öns mest imponerande sandstränder. Sedan de nya ägarna tog över 2021, har denna camping blivit ett eftertraktat resmål för de som söker en avkopplande semester i direkt närhet till havet. Med sin kombination av traditionell camping, moderna bekvämligheter och en rad aktiviteter, har Östergarn något för alla.

Boendealternativ

Campingens flexibla boendealternativ inkluderar platser för husvagnar, husbilar och tält, vilket gör det möjligt för besökare att välja det upplägg som bäst passar deras behov. Dessutom erbjuds boende på vandrarhem för de som söker en mer stadigvarande lösning men ändå vill behålla känslan av gemenskap och närhet till naturen. Denna mångsidighet i boendealternativ speglar Östergarn Strands engagemang för att tillgodose en bred publik.

Servicehus och bekvämligheter

Med tre servicehus utspridda över området garanteras bekvämlighet och tillgänglighet för alla gäster. Kök, toaletter och duschar är väl underhållna och erbjuder en hög standard av renlighet och komfort. Dessa gemensamma utrymmen är designade för att ge en känsla av hemtrevnad och gemenskap, vilket gör att gästerna kan känna sig bekväma under hela sin vistelse.

Servicehus och bekvämligheter  på Östergarn Strand

Aktiviteter för alla åldrar

Östergarn Strand satsar på ett aktivt uteliv och erbjuder utrustning för cykling, kajakpaddling och stand up paddleboard (SUP) för uthyrning. Dessa aktiviteter ger gästerna möjlighet att utforska den omgivande naturen på ett lekfullt och äventyrligt sätt. Den årliga sandskulpturtävlingen i juli är ett höjdpunkt som samlar både konstnärer och familjer för att skapa och beundra imponerande sandskulpturer. Flyga drake-tävlingen är en annan familjevänlig aktivitet som lägger till en färgstark och lekfull atmosfär på stranden.

Närliggande attraktioner

För golfentusiaster ligger Ljugarns GK bara 15 kilometer bort, vilket gör det enkelt att kombinera en avkopplande campingsemester med några rundor golf på en av Gotlands mest pittoreska golfbanor. Denna närhet till ytterligare fritidsaktiviteter gör Östergarn Strand till en idealisk utgångspunkt för en semester som kombinerar avkoppling vid stranden med andra intressen.

En Idyll vid havet

Östergarn Strand representerar det bästa av camping på Gotland, med sin underbara belägenhet, mångsidiga boendealternativ, högkvalitativa faciliteter och ett brett utbud av aktiviteter. Campingen erbjuder en unik möjlighet att uppleva den gotländska naturen på nära håll, samtidigt som man njuter av modern komfort och roliga aktiviteter. Oavsett om du är en naturälskare, äventyrare, eller bara söker en lugn tillflyktsort vid havet, är Östergarn den perfekta platsen för en minnesvärd semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *